Algemeen

Welkom op de vestiging Hoefsmid!

Wij zijn de enige vestiging van Kits Oonlie waar de kinderen twee buitenspeelplaatsen hebben.

Één speelplaats heeft een leuke trein maar ook een afdak zodat kinderen zelfs met wat regen een frisse neus kunnen halen en in de zomer een ideale plek om in de schaduw gezellig te picknicken.

Aan de achterkant is een ruime speelplaats met een grote zandbak, grasveldje en genoeg plek om leuke spelletjes te spelen of rondjes te fietsen.

Op de babygroep vinden wij het belangrijk dat de kinderen veel rust, liefde en aandacht krijgen. Ook met de allerkleinste worden leuke activiteiten gedaan. De werkjes of foto’s hangen dan ook op de groep zodat de ouders kunnen zien wat hun kind heeft gedaan.

Wij hebben net als de andere vestigingen een opendeurenbeleid zodat de kinderen die toe zijn aan wat extra uitdaging zelf kunnen ontdekken wat er aan de andere kant is. Het is ook leuk dat de oudere broers en zussen met hun broertje of zusje kunnen spelen.

De peutergroep is een gezellige groep met wat meer uitdaging voor deze leeftijd.

We werken met verschillende hoeken zodat alle kinderen zelf hun fantasie kunnen gebruiken op de manier dat zij dit willen.

De Puk hoek is de belangrijkste hoek op de groep, we werken elke maand met een nieuw thema wat aansluit op de periode van het jaar. De kinderen helpen zelf mee met het maken van deze hoek door middel van schilderen en er een echte hoek van maken, zoals een kasteel bij het thema “reuzen en kabouters”

De kinderen en de leidsters vinden het leuk om buiten te zijn, maar vaak op dezelfde plek is ook niet altijd even uitdagend en daarom trekken wij er met mooi weer ook met de bolderkar op uit om de omgeving te verkennen of diertjes te bekijken in Heiloo. Ook gaan we regelmatig naar de bibliotheek. Voor de thema’s van Puk gaan we ook op visite bij bedrijven zoals de ijssalon om te kijken hoe ijs gemaakt wordt. 

Trekt dit u aan? Kom dan gezellig een kijkje nemen op onze vestiging en we laten het u graag zien!

Bijna net zo fijn als thuis!

GGD rapport 2013

GGD rapport 2014

GGD rapport 2015

GGD rapport 2016

GGD rapport 2017

GGD rapport 2018

GGD rapport 2019

GGD rapport 2020 

GGD rapport 2021

GGD rapport 2022 KDV Hoefsmid

GGD rapport 2023 KDV Hoefsmid

GGD rapport 2024 KDV Hoefsmid

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk