Nieuws

De kinderopvang (BSO) blijft vooralsnog gesloten. Om ook de kinderen die niet naar de noodopvang kunnen komen te blijven betrekken bij wat er dagelijks gebeurt op de locaties, ontvangt u een bericht van de medewerkers en zijn er een aantal activiteiten toegevoegd die u samen met uw kind(eren) thuis kunt uitvoeren.

Wij hopen dat we snel weer alle kindjes kunnen verwelkomen!

BSO

Activiteitenboekje BSO Ypestein

Dagschema BSO Ypestein

 

KDV/PG

Voorleesdagen

Werkboekje winter KDV Daalmeer

Knutselpakket PG Zuid

Werkboekje boerderijdieren KDV Daalmeer 

Kits Oonlie is per 1 september 2020 trotse eigenaar van kinderdagverblijf Picobello in Alkmaar. Kinderdagverblijf Picobello bestaat uit drie groepen (baby-, dreumes- en peutergroep), waar ongeveer 15 medewerkers werkzaam zijn.

De (bijna) oud-eigenaren van Picobello gaan van hun welverdiende pensioen genieten. Kits Oonlie zal er samen met de huidige medewerkers van Picobello voor zorgen dat de opvang wordt geboden die ouders, kinderen en medewerkers gewend zijn.

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie