Nieuws

Kits Oonlie is per 1 september 2020 trotse eigenaar van kinderdagverblijf Picobello in Alkmaar. Kinderdagverblijf Picobello bestaat uit drie groepen (baby-, dreumes- en peutergroep), waar ongeveer 15 medewerkers werkzaam zijn.

De (bijna) oud-eigenaren van Picobello gaan van hun welverdiende pensioen genieten. Kits Oonlie zal er samen met de huidige medewerkers van Picobello voor zorgen dat de opvang wordt geboden die ouders, kinderen en medewerkers gewend zijn.

 

 

MEE & de Wering en kinderopvang Kits Oonlie

MEE & de Wering zet zich in om kwetsbare mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten doen in het arbeidsproces. Om dit te kunnen bereiken, zijn zij gestart met het project “De Werkwinkel”.  Doel is om met de Werkwinkel draagvlak te creëren bij bedrijven om werkervaringplekken aan te bieden.

Één van de bedrijven die werkervaringsplekken biedt, is Kinderopvang Kits Oonlie. Op dit moment doet een kandidaat ervaring op bij een peutergroep van Kits Oonlie. De kandidaat biedt ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers. Hiernaast biedt Kits Oonlie een werkervaringsplaats aan op het hoofdkantoor. Het afgelopen jaar heeft een kandidaat geholpen met licht adminsitratieve werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden. De kandidaat heeft niet alleen haar computervaardigheden kunnen verbeteren, maar is ook enorm gegroeid in het spreken, lezen en begrijpen van de Nederlandse taal.

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie