Nieuws

MEE & de Wering en kinderopvang Kits Oonlie

MEE & de Wering zet zich in om kwetsbare mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten doen in het arbeidsproces. Om dit te kunnen bereiken, zijn zij gestart met het project “De Werkwinkel”.  Doel is om met de Werkwinkel draagvlak te creëren bij bedrijven om werkervaringplekken aan te bieden.

Één van de bedrijven die werkervaringsplekken biedt, is Kinderopvang Kits Oonlie. Op dit moment doet een kandidaat ervaring op bij een peutergroep van Kits Oonlie. De kandidaat biedt ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers. Hiernaast biedt Kits Oonlie een werkervaringsplaats aan op het hoofdkantoor. Het afgelopen jaar heeft een kandidaat geholpen met licht adminsitratieve werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden. De kandidaat heeft niet alleen haar computervaardigheden kunnen verbeteren, maar is ook enorm gegroeid in het spreken, lezen en begrijpen van de Nederlandse taal.

Kleuteryoga (4-6 jaar)

Kleuteryoga is lekker samen bewegen waarbij plezier voorop staat. We gaan op yoga avontuur, zoals op vakantie naar het strand, we gaan de jungle in, naar het paleis van prins, tuinieren in de moestuin of we vieren feest. Op basis van dit thema doen we yoga-houdingen, ademhalings- en concentratieoefeningen, we dansen, zingen en sluiten af met een gezellig groepsgesprek. Iedereen kan meedoen!

Met kleuteryoga versterken we spelenderwijs het zelfvertrouwen, de concentratie en het immuunsysteem. We behouden een sterk en soepel lichaam, we leren over lichaamsbewustzijn en het uiten van gevoelens.

Minimaal 4 kinderen, maximaal 20 kinderen

Data:

Maandag 16 januari, 23 januari, 30 januari
Maandag 6 februari, 13 februari, 27 februari
Maandag 6 maart en 13 maart

Tijdstip        : 14:30-15:30 uur (Paulusschool) 15.30-16.30 uur (Meander)

Voor wie      : Kleuters van 4 tot 6 jaar

Door wie      : Marijke Struijf

Wat              : In 8 lessen van bijna een uur lekker samen bewegen waarbij plezier voorop staat

Prijs             : €40,00

Aanmelden   : U kunt zich telefonisch aanmelden op 072-5323576 of door een e-mail te sturen naar 
                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleuteryoga (4-6 jaar)

Kleuteryoga is lekker samen bewegen waarbij plezier voorop staat. We gaan op yoga avontuur, zoals op vakantie naar het strand, we gaan de jungle in, naar het paleis van prins, tuinieren in de moestuin of we vieren feest. Op basis van dit thema doen we yoga-houdingen, ademhalings- en concentratieoefeningen, we dansen, zingen en sluiten af met een gezellig groepsgesprek. Iedereen kan meedoen! Met kleuteryoga versterken we spelenderwijs het zelfvertrouwen, de concentratie en het immuunsysteem. We behouden een sterk en soepel lichaam, we leren over lichaamsbewustzijn en het uiten van gevoelens.

Kinderen van alle scholen in Daalmeer kunnen zich aanmelden.

Docent: Marijke Struijf
Tijdstip: 16:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Speelzaal in de Cilinder
Kosten: €20,- voor 8 lessen
Data:
Maandag 31 oktober
Maandag 7 november, 14 november, 21 november, 28 november
Maandag 5 december, 12 december, 19 december

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie