Algemeen

Kinderdagverblijf Limmen
Ons kinderdagverblijf in Limmen is een prettige plek voor zowel kinderen als werknemers. Dit is met name te zien aan de kleine, sfeervolle, huiselijke locatie waarbij, naast het bieden van warmte en veiligheid, de kinderen spelenderwijs gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. De kinderen krijgen voldoende ruimte om zich op hun eigen manier en hun eigen tempo te ontwikkelen.

De vestiging in Limmen bestaat uit twee groepen, namelijk een babygroep en een peutergroep. Zowel bij de babygroep als bij de peutergroep is een aparte slaapkamer zodat de kinderen op de groep de rust geboden wordt die zij nodig hebben. Kinderopvang Kits Oonlie werkt met het open deuren beleid. Dit is een beleid waarbij zowel de peuters als de baby’s bij elkaar kunnen komen spelen op de groep. Op deze manier leren de peuters met de baby’s omgaan en de baby`s wennen aan de peuters, dit stimuleert onder andere de sociale ontwikkeling van de kinderen. Beide groepen zijn afgelopen jaar, samen met de hulp van ouders en medewerkers, opgefrist met nieuwe kleuren en meubilair!

Activiteiten
De groepen zijn zo ingericht dat de kinderen gedurende de dag voldoende uitdaging hebben, maar ook keus hebben in verschillende spelmaterialen.

Op de babygroep wordt zoveel mogelijk het ritme van thuis overgenomen, wat voor rust zorgt bij de kinderen. Op verschillende manieren worden de baby’s gestimuleerd in hun ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is het stimuleren van de grove motoriek door middel van het rollen van een bal. De eerste paar keren observeert het kind, maar vervolgens zal hij of zij de bal terug rollen.

Op de peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk. Het programma Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van de peuters. De eerste stappen op het gebeid van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen allemaal aan bod. Uk & Puk biedt structuur in het dagritme, maar daarnaast is er voldoende tijd voor andere leuke activiteiten en wordt er natuurlijk aandacht besteed aan het sinterklaasfeest, Kerstmis, Carnaval en, niet te vergeten, de verjaardagen van de kinderen! In de zomer zijn wij veel buiten te vinden waarbij ook weer leuke activiteiten worden aangeboden, zoals fijn spelen in de zandbak of spelletjes met water.

Centrale administratie

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kunt u contact opnemen met de Centrale administratie voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 072–5323576. Bijna net zo fijn als thuis.

2024 GGD Rapport Limmen

2023 GGD Rapport Limmen

2022 GGD rapport Limmen

2022 GGD rapport aanpassen kind aantallen

2022 GGD rapport Limmen

2021 GGD rapport Limmen

 2019 GGD rapport Limmen

2018 GGD rapport Limmen

2017 GGD rapport Limmen

2016 GGD rapport Limmen

2015 GGD rapport Limmen

 2014 GGD rapport Limmen

2013 GGD rapport Limmen

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk