Kinderdagverblijf Plan Oost

Sinds 5 september 2011 zit Kinderdagverblijf Plan Oost op de Kennemerstraatweg in Heiloo. De vestiging is gelegen op een centrale locatie in Heiloo en aan een doorgaande route. Het voormalige bankgebouw is opgedeeld in twee delen, waarin een ijssalon-koffiebar aan de ene kant en ons kinderdagverblijf aan de andere kant. Het pand is ruim en de ruimte is overzichtelijk. Door de vele ramen komt er genoeg licht naar binnen.

De vestiging heeft één verticale groep. Dit betekent dat kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij elkaar op de groep zitten. Dit betekent ook dat broertjes/ zusjes bij elkaar op de groep zitten en dat de allerkleinsten kunnen leren van de oudere kinderen.

Op de groep wordt er voor iedere leeftijdscategorie voldoende passend speelgoed aangeboden en activiteiten die passen bij de ontwikkeling en behoefte van het kind. Er wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk, waardoor de taalontwikkeling van de kinderen op spelenderwijs wordt gestimuleerd.

Via een pad op eigen terrein en voorzien van omheining lopen de pedagogisch medewerkers met de kinderen naar de buitenruimte. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken met het buitenspeelgoed, de zandbak en de speeltoestellen. Zo kunnen de kinderen hun grove motoriek verder ontwikkelen. De medewerkers gaan ook vaak erop uit met de kinderen in de bolderkar naar het hertenkamp of de eendenvijver.

Bent u benieuwd naar onze vestiging en heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de centrale administratie voor een rondleiding. Hopelijk kunnen we u snel verwelkomen op onze locatie!

 

 GGD rapport 2013

GGD rapport 2014

GGD rapport 2015

GGD rapport 2016

GGD rapport 2017

GGD rapport 2018

GGD rapport 2019

 GGD rapport incidenteel onderzoek 2020

GGD rapport 2022

GGD rapport 2023

GGD rapport 2024

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk