Sinds 5 September 2011 heeft de vestiging op de kennemerstraatweg zijn deuren geopend. Gelegen op een centrale locatie midden in Heiloo en aan de doorgaande route is de ligging van deze vestiging ideaal. Het voormalige bankgebouw is opgedeeld in twee delen waarin een nieuwe exclusieve ijssalon/koffiebar gecombineerd is met ons kinderdagverblijf.

Het pand is ruim en door de vele ramen komt er veel licht naar binnen, het is overzichtelijk en biedt voldoende mogelijkheden om met de kinderen activiteiten te ondernemen. Binnen hebben wij voor elke ontwikkeling speelgoed en activiteiten passend bij de leeftijden van 0 t/m 4 jaar oud.

Via een pad op eigen terrein en voorzien van omheining lopen wij met de kinderen naar buiten waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken met auto’s, fietsjes, ballen en speelgoed voor in onze zandbak.

In de zomer bieden de bomen voldoende schaduw zodat het prima uit is te houden voor de kinderen om buiten te zijn. Ook maken wij regelmatig met de bolderkar een wandeling om de eendjes te voeren bij de vijver in plan oost of gaan we naar het hertenkamp 200 m verderop om diertjes kijken.

Deze vestiging heeft een verticale groep. Dit betekent dat kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar bij elkaar zitten. Groot voordeel hiervan is dat broertjes/zusjes gezellig bij elkaar op de groep zitten. Een ander voordeel van een verticale groep is dat de kleinsten veel leren van de ‘oudere’ kindjes.

Bent u benieuwd naar onze vestiging en heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze centrale administratie voor een rondleiding.

Bijna net zo fijn als thuis! 

 GGD rapport 2013

GGD rapport 2014

GGD rapport 2015

GGD rapport 2016

GGD rapport 2017

GGD rapport 2018

GGD rapport 2019

 GGD rapport incidenteel onderzoek 2020

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie