Bij Kits Oonlie zijn verschillende invalkrachten werkzaam op de verschillende vestigingen en verschillende groepen. Ten bate van de continuïteit van de zorg trachten wij zoveel mogelijk de oproepkrachten op dezelfde groepen in te zetten.

Uiteraard voldoen alle oproepkrachten aan de opleidingseisen en zijn zij in het bezit van werkervaring.

Zij stellen zich aan u voor:


 

 

Liana Wortel

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Ik ben Liana Wortel, geboren op 3 juli 1992 en ik woon in Alkmaar.

Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond aan het Horizon College te Alkmaar. Sinds februari 2013 ben ik werkzaam bij Kits Oonlie als vrijwilliger en als invalkracht.

Toen ik klein was heb ik al veel opgepast op kinderen en ik wist daardoor ook dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Het leuke aan dit werk vind ik dat je spelenderwijs de kinderen aan het stimuleren bent in hun ontwikkeling. Ook vind ik de verzorgende kant van de kinderopvang leuk. Het werk in de kinderopvang wordt niet snel saai omdat elke dag weer anders is. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en met een fijn gevoel naar Kits Oonlie gaan!

Kits Oonlie is voor mij een fijne werkplek waar ik met plezier naar toe ga en waar ik hoop nog lange tijd te kunnen werken. Verder hoop ik nog een leuke tijd tegemoet te gaan met de ouders, kinderen en collega’s.

Groetjes Liana

 


 

 

Lisette Schouwenaar

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Lisette Schouwenaar, ik ben geboren op 13 september 1992 en woon in Alkmaar.

Al van jongs af aan weet ik dat ik wil gaan werken met kinderen. Na het behalen van mijn diploma Sociaal Cultureel Werker in juli 2012 ben ik sinds december 2012 werkzaam binnen Kits Oonlie als invalkracht. De afwisseling van de verschillende groepen vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde.

Ik wil elk kind een veilig gevoel geven en een plek bieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen en veilig kunnen opgroeien.

Ik hoop u snel te zien op één van de vestigingen.

Groetjes Lisette

 

 

 

 

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie