Kits Oonlie is op zoek naar 2 pedagogisch medewerkers

Wil jij 26 tot 36 uur per week werken, dan is Kits Oonlie op zoek naar jou! Reageer op onderstaande vacature door je sollicitatiebrief en CV voor 01-01-2019 per e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature Pedagogisch medewerker

De Centrale administratie van Kits Oonlie zoekt enthousiaste collega

De Centrale administratie van Kits Oonlie is verantwoordelijk voor de planning en plaatsing van de kinderen, de financiële administratie, het kwaliteitssysteem, de personeelsplanning en nog veel meer. Het team van de Centrale administratie zoekt een enthousiaste collega, die op alle vlakken zijn of haar steentje bij kan dragen. Reageer op onderstaande vacature door je sollicitatiebrief en CV voor 01-01-2019 per e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature Administratief medewerker

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie