Kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar maken een minder snelle en zichtbare ontwikkeling door dan kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar gaan naar de basisschool en daar wordt veel geleerd. Wij vinden het daarom belangrijk dat kinderen zich tijdens de buitenschoolse opvang kunnen ontspannen. We hebben daarom gekozen voor een huiselijke sfeer voor de buitenschoolse opvang. De kinderen kunnen even hun verhaal kwijt wanneer zij uit school komen en kunnen daarna zelf kiezen wat zij gaan doen.

Om toch gericht de ontwikkeling te stimuleren van de kinderen, biedt Kits Oonlie verschillende activiteiten aan, zodat de kinderen een activiteit kunnen kiezen die zij leuk vinden. Daarnaast zijn er verschillende materialen aanwezig waar de kinderen mee kunnen spelen. De medewerkers streven ernaar om de tijd zo leuk mogelijk te laten zijn en toch de ontwikkeling te stimuleren. Veiligheid, vertrouwen en structuur zijn de belangrijkste speerpunten bij Kits Oonlie. Wij willen de kinderen het gevoel geven dat zij een beetje thuiskomen en zich vertrouwd voelen met de medewerkers en andere kinderen op de groep.

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk