Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO
Wanneer ouders opvang van Kits Oonlie afnemen dienen zij een machtiging te ondertekenen, zodat het verschuldigde bedrag op de 1ste van de opvang maand automatisch kan worden geïncasseerd. Extra afgenomen dagen  worden halverwege de nieuwe maand geïncasseerd.

Het overeengekomen bedrag wordt doorbetaald tijdens ziekte en vakantie van uw kind en op de dagen dat Kits Oonlie gesloten is. U kunt deze dag(en) ruilen voor een andere dag in de week ervoor, dezelfde week of een week erna.Er wordt twaalf maanden per jaar gefactureerd.

Tussenschoolse Opvang
Wanneer ouders opvang van Kits Oonlie afnemen dienen zij een machtiging te ondertekenen, zodat het verschuldigde bedrag op de 1ste van de opvang maand automatisch kan worden geïncasseerd. Extra afgenomen dagen en incidentele dagen worden halverwege de nieuwe maand geïncasseerd.

Bij afname van vaste dagen wordt het overeengekomen bedrag doorbetaald tijdens ziekte van uw kind en op de dagen dat Kits Oonlie gesloten is. U kunt deze dag(en) ruilen voor een andere dag in de week ervoor, dezelfde week of een week erna. Er wordt 10 maanden per jaar gefactureerd, in juli en augustus wordt er niet gefactueerd.

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie