Kosteloos van pedagogisch medewerker naar gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Ben jij in bezit van het diploma pedagogisch medewerker en wil je graag de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker volgen? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief naar Kits Oonlie!

Kinderopvang Kits Oonlie biedt vanaf februari 2023 een beperkt aantal BBL-plaatsen, waarbij Kits Oonlie de kosten voor de opleiding zal betalen. Er zijn plaatsen beschikbaar op zowel kinderdagverblijven als de Buitenschoolse opvang in Limmen, Heiloo en Alkmaar.

Ben jij de enthousiaste, flexibele student waarnaar Kits Oonlie op zoek is? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV voor 01-06-2023 te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kits Oonlie zoekt enthousiaste collega's

20-30 of 30-40 uur per week Kinderdagverblijf-Buitenschoolse opvang-Peuteropvang

Kits Oonlie bestaat inmiddels uit 11 vestigingen, verspreid over Alkmaar, Limmen en Heiloo. De medewerkers zijn voor Kits Oonlie zeer belangrijk. Kits Oonlie wil eerlijk en open communiceren met haar medewerkers. Medewerkers worden gemotiveerd om de omgang met de kinderen alsmede de ouders/verzorgers zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Hierdoor wordt de betrokkenheid van de medewerkers vergroot.

Daarnaast wil Kits Oonlie haar medewerkers laten werken in een stimulerende omgeving, waarin enerzijds gebruik gemaakt wordt van de aanwezige capaciteiten (opleiding) en waarin goede prestaties gewaardeerd worden. Anderzijds worden de medewerkers gestimuleerd tot verdere ontplooiing en creativiteit. Door bijvoorbeeld het volgen van cursussen die ervoor zorgen dat zij in staat zijn zichzelf te ontplooien en daardoor nog beter de opvang aan de kinderen te bieden die ze nodig hebben.

Om bovenstaand meer inhoud te geven, heeft Kits Oonlie vier pijlers benoemd in haar personeelsbeleid.

- Waardering
- Sfeer
- Betrokkenheid
- Zelfontplooiing

Ben jij de enthousiaste, flexibele pedagogisch medewerker waarnaar Kits Oonlie op zoek is? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kits Oonlie vraagt

Kits Oonlie biedt

Afgeronde PW3 of 4 opleiding of andere relevante MBO/HBO opleiding

Een enthousiaste, actieve, spontane houding en interesse in de belevingswereld van kinderen

Goede communicatieve vaardigheden, waardoor je zowel met kinderen, als ouders en collega’s goed contact kunt opbouwen

Een praktische, flexibele en zelfstandige houding.

 

Een afwisselende en uitdagende baan

Een professioneel personeelsbeleid, waarin waardering, sfeer, betrokkenheid en zelfontplooiing de pijlers vormen

Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, zoals bijvoorbeeld  Werken met baby’s, VVE-programma Uk & Puk, etc.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao Kinderopvang 

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk