Kinderdagverblijf De Rimboe

Sinds Januari 2021 heeft kinderdagverblijf  "De Rimboe" zijn deuren geopend. Het pand is ruim en door de vele ramen komt er veel licht naar binnen. Het is overzichtelijk en biedt voldoende mogelijkheden om met de kinderen activiteiten te ondernemen.

De groepen zijn zo ingericht dat de kinderen gedurende de dag voldoende uitdaging hebben, maar ook een keuze hebben in verschillende spelmaterialen passend bij de leeftijd van 0 t/m 4 jaar oud.

Op de babygroep wordt zoveel mogelijk het ritme van thuis overgenomen, wat voor rust zorgt bij de kinderen. Op verschillende manieren worden de baby’s gestimuleerd in hun ontwikkeling.

Op de peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk. Het programma Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van de peuters. De eerste stappen op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen aan bod. Uk & Puk biedt structuur in het dagritme en daarnaast is er voldoende tijd voor andere leuke activiteiten.

De Rimboe beschikt over een uitdagend buitenterrein waar dagelijks wordt gespeeld. In de zomer bieden de bomen voldoende schaduw zodat het prettig is voor de kinderen om buiten te zijn.

Bent u benieuwd naar onze vestiging en heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met de centrale administratie voor een rondleiding.

 2020 GGD inspectierapport 

2021 GGD inspectierapport 

2022 GGD Inspectierapport

2023 GGD Inspectierapport

2024 GGD Inspectierapport

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk