Kits Oonlie breidt uit!

Aan het begin van 2020 is bekend geworden dat Kits Oonlie een nieuw kinderdagverblijf gaat starten in Heiloo. Met deze nieuwe locatie erbij en de overname van kinderdagverblijf Picobello, telt de organisatie 13 vestigingen, verspreid over Limmen, Heiloo en Alkmaar. Naast de uitbreiding van het aantal vestigingen, groeit ook het aantal kinderen. Voor Kits Oonlie reden om ook het aantal medewerkers uit te breiden! Kits Oonlie zoekt voor de uitbreiding enthousiaste pedagogisch medewerkers.

De medewerkers zijn voor Kits Oonlie zeer belangrijk. Kits Oonlie wil eerlijk en open communiceren met haar medewerkers. Medewerkers worden gemotiveerd om de omgang met de kinderen alsmede de ouders/verzorgers zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Hierdoor wordt de betrokkenheid van de medewerkers vergroot.

Daarnaast wil Kits Oonlie haar medewerkers laten werken in een stimulerende omgeving, waarin enerzijds gebruik gemaakt wordt van de aanwezige capaciteiten (opleiding) en waarin goede prestaties gewaardeerd worden. Anderzijds worden de medewerkers gestimuleerd tot verdere ontplooiing en creativiteit. Door bijvoorbeeld het volgen van cursussen die ervoor zorgen dat zij in staat zijn zichzelf te ontplooien en daardoor nog beter de opvang aan de kinderen te bieden die ze nodig hebben.

Om bovenstaand meer inhoud te geven, heeft Kits Oonlie vier pijlers benoemd:

- Waardering
- Sfeer
- Betrokkenheid
- Zelfontplooiing

Ben jij de enthousiaste pedagogisch medewerker waarnaar Kits Oonlie op zoek is? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie-eisen pedagogisch medewerker:

- Diploma die kwalificeert voor pedagogisch medewerker, klik hier voor de lijst met diploma's
- Certificaat taalvaardigheid 3F voor lezen, luisteren, spreken en gesprekken voeren
- Een enthousiaste, actieve, spontane houding en interesse in de belevingswereld van kinderen
- Goede communicatieve vaardigheden
- Een praktische, flexibele en zelfstandige houding

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie