BoekStart voor jou!

Viermaal per jaar verschijnt de digitale brochure BoekStart voor jou! met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. Met links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites. BoekStart voor jou! nummer 3 staat boordevol leuke boeken- en multimediatips. De allernieuwste titels voor je baby, dreumes of peuter.

Bijvoorbeeld voor de kleinsten: Kleine Ezel: Ritselfeest van Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen, een stoffen boekje in felle kleuren waarmee lekker geritseld kan worden (Uitgeverij Leopold, € 6,99).

Of voor dreumesen en peuters: Het grote Fiep kijkboek van Fiep Westendorp, een royaal aanwijsboek waarin van alles te zien is. Het gaat lekker lang mee en het stimuleert de woordenschat (Uitgeverij Querido        € 17,50).

Kijk hier voor BoekStart voor jou! nr 3, met veel aandoenlijke foto’s van lezende kindjes, ervaringen met voorlezen en tips & trucs, weetjes en leuke dingen om te doen rond boeken en lezen. Veel leesplezier!

Wilt u reageren op dit artikel of hebt u vragen, tips of suggesties? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie