Beste ouder(s)/verzorger(s),

Sinds 1 juli 2005 ben ik werkzaam bij Kits Oonlie, en ben ik u behulpzaam geweest bij het vinden van een plekje voor uw kind(eren). Terugkijkend heb ik veel leuke gesprekken gevoerd en heb ik heel veel kinderen een plekje bij Kits Oonlie kunnen geven.

Nu, negen jaar verder, realiseer ik mij dat het tijd wordt om mijn werkzame leven in een andere richting voort te zetten. Dit betekent dat ik vanaf 1 april 2014 mijn functie overdraag aan Cheryl Molenaar en afscheid neem van Kits Oonlie. Cheryl neemt via deze weg dan ook de gelegenheid zich kort aan u voor te stellen:

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf aan u voor te stellen. Ik ben Cheryl Molenaar, 23 jaar en ik woon in Heiloo. Begin 2011 ben ik stage gaan lopen op de Personeelsafdeling van Kits Oonlie. Na mijn stage ben ik op oproepbasis binnen de organisatie blijven werken en heb ik verschillende administratieve taken uitgevoerd. Binnen Kits Oonlie heb ik de mogelijkheid gekregen om af te studeren voor de opleiding Human Resources Management. Inmiddels heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en ga ik vanaf 1 april de functie van medewerker Centrale administratie op mij nemen. Door deze brede functie ben ik op hoogte van verschillende zaken binnen Kits Oonlie en ben ik zowel aanspreekpunt voor ouders als voor de medewerkers.  

Ik heb er alle vertrouwen in dat Cheryl, samen met de andere collega’s op de Centrale Administratie, u uitstekend van dienst zal zijn. Hierbij wil ik iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en ik wens alle kinderen een fijne tijd toe bij Kits Oonlie!

Mocht u nog vragen hebben over de komende wijziging, kunt u contact opnemen met Petra van Zelst. Zij is dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 072-5323576 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Bernadine Blom

 

 

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie