Kits Oonlie zoekt enthousiaste collega's

Kits Oonlie bestaat inmiddels uit 11 vestigingen, verspreid over Alkmaar, Limmen en Heiloo. De medewerkers zijn voor Kits Oonlie zeer belangrijk. Kits Oonlie wil eerlijk en open communiceren met haar medewerkers. Medewerkers worden gemotiveerd om de omgang met de kinderen alsmede de ouders/verzorgers zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Hierdoor wordt de betrokkenheid van de medewerkers vergroot.

Daarnaast wil Kits Oonlie haar medewerkers laten werken in een stimulerende omgeving, waarin enerzijds gebruik gemaakt wordt van de aanwezige capaciteiten (opleiding) en waarin goede prestaties gewaardeerd worden. Anderzijds worden de medewerkers gestimuleerd tot verdere ontplooiing en creativiteit. Door bijvoorbeeld het volgen van cursussen die ervoor zorgen dat zij in staat zijn zichzelf te ontplooien en daardoor nog beter de opvang aan de kinderen te bieden die ze nodig hebben.

Om bovenstaand meer inhoud te geven, heeft Kits Oonlie vier pijlers benoemd in haar personeelsbeleid.

- Waardering
- Sfeer
- Betrokkenheid
- Zelfontplooiing

Ben jij de enthousiaste, flexibele pedagogisch medewerker waarnaar Kits Oonlie op zoek is? Reageer op één van onderstaande vacatures en stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kinderdagverblijf Picobello

Pedagogisch medewerker, Kinderdagverblijf Alkmaar binnenstad, nieuw te openen babygroep

Pedagogisch medewerker, Kinderdagverblijf Alkmaar binnenstad, uitbreiding peutergroep

Kinderdagverblijf Heiloo

Pedagogisch medewerker, Kinderdagverblijf Heiloo, uitbreiding babygroep

Pedagogisch medewerker, Kinderdagverblijf Heiloo uitbreiding peutergroep