Kits Oonlie zoekt enthousiaste collega's

In september 2020 heeft Kits Oonlie kinderdagverblijf Picobello in Alkmaar overgenomen, waardoor de organisatie nu uit 12 vestigingen bestaat, verspreid over Limmen, Heiloo en Alkmaar. Naast de uitbreiding van het aantal vestigingen, groeit ook het aantal kinderen. Voor Kits Oonlie reden om ook het aantal medewerkers uit te breiden! Kits Oonlie zoekt voor de uitbreiding enthousiaste pedagogisch medewerkers.

De medewerkers zijn voor Kits Oonlie zeer belangrijk. Kits Oonlie wil eerlijk en open communiceren met haar medewerkers. Medewerkers worden gemotiveerd om de omgang met de kinderen alsmede de ouders/verzorgers zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Hierdoor wordt de betrokkenheid van de medewerkers vergroot.

Daarnaast wil Kits Oonlie haar medewerkers laten werken in een stimulerende omgeving, waarin enerzijds gebruik gemaakt wordt van de aanwezige capaciteiten (opleiding) en waarin goede prestaties gewaardeerd worden. Anderzijds worden de medewerkers gestimuleerd tot verdere ontplooiing en creativiteit. Door bijvoorbeeld het volgen van cursussen die ervoor zorgen dat zij in staat zijn zichzelf te ontplooien en daardoor nog beter de opvang aan de kinderen te bieden die ze nodig hebben.

Om bovenstaand meer inhoud te geven, heeft Kits Oonlie vier pijlers benoemd in haar personeelsbeleid.

- Waardering
- Sfeer
- Betrokkenheid
- Zelfontplooiing

Ben jij de enthousiaste, flexibele pedagogisch medewerker waarnaar Kits Oonlie op zoek is? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie-eisen pedagogisch medewerker:

- Diploma die kwalificeert voor pedagogisch medewerker, klik hier voor de lijst met diploma's
- Certificaat taalvaardigheid 3F voor lezen, luisteren, spreken en gesprekken voeren
- Een enthousiaste, actieve, spontane houding en interesse in de belevingswereld van kinderen
- Goede communicatieve vaardigheden
- Een praktische, flexibele en zelfstandige houding