Sinds november 2008 verzorgt Stichting Kinderopvang Kits Oonlie de Tussenschoolse Opvang. Op dit moment wordt de tussenschoolse opvang verzorgd voor Basisschool de Cocon in Alkmaar.

Wat doet de TSO van Kinderopvang Kits Oonlie
Tussen de middag vangt Kits Oonlie, samen met vrijwilligers en pedagogisch medewerkers uw kind(eren) op tijdens de lunch. Kits Oonlie biedt veiligheid, structuur en mogelijkheden tot ontwikkeling, maar vooral: ontspanning, uitdaging en plezier!

Mogelijkheid tot het afnemen van incidentele TSO
Kits Oonlie biedt de mogelijkheid tot het afnemen van incidentele TSO.  U kunt hiervoor, evenals voor het afnemen van TSO met vaste dagen, een inschrijfformulier aanvragen bij de Centrale administratie van Kits Oonlie of inschrijven via de website. Aan de hand van uw inschrijving ontvangt u van ons een plaatsingsovereenkomst.

Voor het afnemen en aanmelden van de incidentele opvang kunt u gebruik maken van het online aanmeldformulier onder het kopje contact.

Mogelijkheid tot het afnemen van extra dagdelen
Indien de groepsgrootte dit toestaat, is het mogelijk in overleg met de medewerkers van de TSO, een extra dagdeel of dagdelen overeen te komen. Voor het afnemen van een extra dagdeel dient getekend te worden.

Afwezigheid en ziekte
Wilt u de afwezigheid van uw kind, door ziekte of een andere oorzaak, doorgeven aan de vaste medewerkers van de TSO. Mocht uw kind gedurende de TSO ziek worden, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Indien de zorg van uw kind de zorg voor de andere kinderen belemmert, zullen wij u vragen uw kind op te halen.

Financieel
De prijs voor de TSO bedraagt:
TSO vaste dag:  €2,50 per dag.
TSO incidenteel: €2,90 per dag.

Kits Oonlie incasseert maandelijks aan het begin van de betreffende maand via automatisch incasso, met uitzondering van de maanden juli en augustus. U krijgt hiervoor bij het tekenen van de plaatsingsovereenkomst een machtigingsformulier. De incidentele opvang wordt achteraf in rekening gebracht.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u de medewerkers persoonlijk aanspreken op de school of kunt u telefonisch contact opnemen met de Centrale administratie op nummer: 072-5323576.

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie