Kinderdagverblijf De Rimboe

Sinds Januari 2021 heeft kinderdagverblijf  "De Rimboe" zijn deuren geopend. Het pand is ruim en door de vele ramen komt er veel licht naar binnen. Het is overzichtelijk en biedt voldoende mogelijkheden om met de kinderen activiteiten te ondernemen.

De groepen zijn zo ingericht dat de kinderen gedurende de dag voldoende uitdaging hebben, maar ook een keuze hebben in verschillende spelmaterialen passend bij de leeftijd van 0 t/m 4 jaar oud.

Op de babygroep wordt zoveel mogelijk het ritme van thuis overgenomen, wat voor rust zorgt bij de kinderen. Op verschillende manieren worden de baby’s gestimuleerd in hun ontwikkeling.

Op de peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk. Het programma Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van de peuters. De eerste stappen op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen aan bod. Uk & Puk biedt structuur in het dagritme en daarnaast is er voldoende tijd voor andere leuke activiteiten.

De Rimboe beschikt over een uitdagend buitenterrein waar dagelijks wordt gespeeld. In de zomer bieden de bomen voldoende schaduw zodat het prettig is voor de kinderen om buiten te zijn.

De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van 7.30 tot 18.30 uur, maar u heeft ook de mogelijkheid om vervroegde opvang af te nemen vanaf 7.00 uur.

Bent u benieuwd naar onze vestiging en heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met de centrale administratie voor een rondleiding.

 2020 GGD inspectierapport 

2021 GGD inspectierapport