Kinderdagverblijf Boekenstein is gehuisvest in basisschool Willibrord in Heiloo, waar Kits Oonlie een volledige vleugel tot haar beschikking heeft. Voor de inrichting van de peutergroep is gebruik gemaakt van diverse natuurlijke materialen. De kinderen van het kinderdagverblijf hebben een eigen afgesloten buitenterrein, waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Mocht het een keer erg slecht weer zijn, kunnen de kinderen gebruik maken van de speelzaal van de Willibrordschool.

Voor een impressie van het kinderdagverblijf klikt u hier.

Naast de reguliere dagopvang bieden wij ook opvang gedurende schooltijden (peuterspeelzaaltijden). Doel hierbij is dat ouders een keuze hebben in de vorm van opvang en bij een wijziging in de thuissituatie en/of behoefte, er geen wijziging in opvanglocatie hoeft plaats te vinden. Hiernaast kunnen ouders, net als bij de dagopvang, ook voor deze vorm van opvang gewoon kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst.

GGD rapport 2019

 GGD rapport 2018

GGD Rapport 2017

GGD rapport 2016

 GGD rapport 2015

GGD rapport 2014

GGD rapport 2013

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie