Wat is peuteryoga?
Peuteryoga is lekker samen bewegen waarbij plezier voorop staat. We gaan op yoga avontuur, zoals op vakantie naar het strand, we gaan de jungle in, naar het paleis van prins, tuinieren in de moestuin of we vieren feest. Op basis van dit thema doen we yoga-houdingen, ademhalings- en concentratieoefeningen, we dansen, zingen en sluiten af met wat drinken en een gezellig groepsgesprek. Individueel en met de groep. Iedereen kan meedoen!

Met peuteryoga versterken we spelenderwijs het zelfvertrouwen, de concentratie en het immuunsysteem. We  behouden een sterk en soepel lichaam, we leren over lichaamsbewustzijn en het uiten van gevoelens.
 
Lesdata
8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari
5 februari, 12 februari, 19 februari, 26 februari

Kosten
4 lessen voor €25,- of 8 lessen voor €45,-

Aanmelden
U kunt uw kind aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of via 072-5323576.

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie