Wij zoeken jou!

Ieder jaar leren stagiaires bij Kinderopvang Kits Oonlie hoe het is om te werken in de kinderopvang en voor het aankomende studiejaar hebben wij nog enkele plekken beschikbaar!
 
Kinderopvang Kits Oonlie heeft veel aandacht voor het pedagogisch beleid en nieuwe ontwikkelingen en inzichten op dat terrein.  Je krijgt de ruimte voor opdrachten van school en je neemt een kijkje in de keuken van de kinderopvang. We hebben plaats voor enthousiaste BOL-stagiaires die opgeleid worden tot Pedagogisch Medewerker en bijvoorbeeld een PW-opleiding volgen. Ook HBO-studenten kunnen bij ons terecht. 

Alle locaties van Kinderopvang Kits Oonlie zijn door Calibris erkend als leerbedrijf en hebben het predikaat ‘Erkend Leerbedrijf’. Hierdoor zijn stagiaires ervan verzekerd dat de stageplaats ook daadwerkelijk bijdraagt aan hun opleiding en ontwikkeling tot gekwalificeerd pedagogisch medewerker.

Zoek je een (onbetaalde) stageplaats voor minimaal 6 maanden en 2 dagen per week, en heb je interesse in een stageplaats bij Kinderopvang Kits Oonlie stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marijke Struijf.