Feestje!
De meeste kinderen snoepen graag en vinden het leuk om een traktatie van koek of snoep uit te delen. Voor ouders met een druk leven is het vaak ook heel verleidelijk om snel naar de zakjes chips of pakjes limonade te grijpen. Begrijpelijk, maar wij willen graag een rem zetten op grote, zoete en vette traktaties.

Een fruittraktatie: leuk en lekker!
Wie denkt dat een gezonde traktatie niet origineel of lekker kan zijn, heeft het mis. Er zijn genoeg voorbeelden van verantwoorde traktaties die er superleuk uitzien en ook nog eens heel goed smaken.

En het maken van een verantwoorde uitdeel-snack hoeft zeker niet altijd veel tijd of geld te kosten. Als je de jarige Job of Jet betrekt bij de voorbereiding is het nog gezellig ook! Het gaat dan misschien niet zo snel als jij zou willen. Maar samen bezig zijn om van de verjaardag van je kind een feest te maken is natuurlijk ook wat waard. Geniet van de voorpret! En je kind zal trots zijn op de zelfgemaakte creaties.

Inspiratie nodig?
Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Vanaf komende week liggen er flyers met voorbeelden ter inspiratie op de locaties van Kits Oonlie. Ook op onderstaande webpagina’s vindt u tal van leuke voorbeelden voor verantwoorde traktaties.

www.gezondtrakteren.nl  
www.partykids.nl
www.gezonde-traktatie.nl
www.traktatie-maken.nl

                                               

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie