De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur en ook deze vakantie hebben wij weer een fantastisch aanbod van leuke activiteiten voor de kinderen samengesteld. De activiteiten staan allemaal in het teken van beeld en geluid!                        

Zo gaan de kinderen silhouetten maken van portretfoto’s, maken ze een 3D-boek en 3D-bril en versieren ze mooie fotolijstjes. Ook is er een heuse bioscoopmiddag met popcorn gepland op de locatie, en niet zomaar op een televisie, nee op een groot scherm! Welke film er die dag gedraaid wordt is nog een verrassing! Voor alle smulpapen wordt er uiteraard ook weer aandacht besteed aan het bakken en bereiden van lekkernijen, helaas mogen ze niet direct opgegeten worden want we gaan ze eerst fotograferen voor ons eigen Kits Kookboek!                                  

                                     

Om ook de nodige beweging te krijgen in het nieuwe jaar wordt er een sport- en spelochtend georganiseerd in het thema door onze sportinstructeur Steffen. Welke spannende activiteiten zal hij deze keer bedenken? Wanneer de kinderen zich hebben uitgedost met verschillende attributen wordt er een professionele fotoshoot georganiseerd, kiezen de kinderen voor ‘glamour’ of ‘humor’? Gelukkig hebben we dan de foto’s nog!

Kortom, voor elk wat wils tijdens de voorjaarsvakantie! Het definitieve programma kunt u later bekijken op onze website onder het kopje vestigingen en vervolgens vakantieopvang. Meld uw kind(eren) nu snel aan!

Tegemoetkoming in de kosten
Voor vakantieopvang kunt u ook een tegemoetkoming in de kosten bij de belastingdienst aanvragen. Kits Oonlie helpt u graag bij het invullen van de aanvraagformulieren. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de Centrale administratie op telefoonnummer 072-5323576 of via onze website www.kits-oonlie.nl.