Beslisboom

Om te bepalen of kinderen wel of niet naar de opvang mogen komen, maakt Kits Oonlie gebruik van de door de RIVM opgestelde beslisboom. Deze is hieronder terug te vinden. 

Beslisboom 0 jaar t/m groep 8

Eerdere communicatie met betrekking tot het coronavirus is terug te vinden in de rubriek Nieuws.

Uw kind toevertrouwen aan kinderopvang? Het is een hele stap!

Wanneer u uw kind toevertrouwd aan de kinderopvang is dat een hele stap. Diverse vragen kunnen bij u op komen, bijvoorbeeld;

"Gelden er dezelfde normen en waarden als thuis?" of "Hoe zit het met de veiligheid? En wordt uw kind optimaal begeleid?"

Daarop kunnen wij maar één antwoord geven: een volmondig ja!

Kits Oonlie is kinderopvang waar uw kind zich thuis zal voelen. Waar we samen met de ouders bespreken wat zij belangrijk vinden rondom de opvang. En waar een kind lekker kind mag zijn. Kits Oonlie biedt veiligheidstructuur en mogelijkheden tot ontwikkeling, maar vooral: plezier! Wat bij Kits Oonlie centraal staat is betrokkenheid. We bekijken samen met u, hoe wij uw kind het beste kunnen begeleiden en wat u, als ouder, belangrijk vindt rondom de opvang. Op deze site willen wij u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van kinderopvang binnen Kits Oonlie.

Kits Oonlie is een particuliere organisatie die zich bezighoudt met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De hoogwaardige kwaliteit komt onder andere tot uiting in:

  • Het door Kits Oonlie ontwikkelde pedagogisch beleidsplan
  • De inrichting van de panden
  • De ruim aangeklede (buiten) speelruimte
  • De gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.
  • De bekroning in november 2003 door het Keurmerkinstituut