Flexibele opvang nodig? Kinderopvang Kits Oonlie denkt met u mee!

Ziet uw werkweek er iedere week anders uit en heeft u moeite met het vinden van opvang voor u kinderen? Kinderopvang Kits Oonlie biedt uitkomst!

Kits Oonlie biedt verantwoorde opvang in een voor kinderen veilige en geborgen omgeving, maar kan toch tegemoetkomen aan de flexibele vraag van ouders. Kinderopvang Kits Oonlie heeft een goed doordacht, uitgewerkt en doorgevoerd pedagogisch beleid met vaste pedagogisch medewerkers en een goed ontwikkelingsklimaat. Omdat wij ons richten op de vraag van ouders hebben wij geen vaste regels omtrent flexibele opvang. Wij nemen iedere aanvraag individueel in behandeling en we bekijken samen met u de mogelijkheden. Inmiddels maken al veel ouders gebruik van onze flexibele opvang!

De kosten voor flexibele opvang kunt u opgeven bij de belastingdienst voor kinderopvangtoeslag. Neem voor meer informatie contact op met onze Centrale administratie op 072-5323576 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | De Hoefsmid 9 | 1851 PZ Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk

Like Kits-Oonlie